Irány Peking

Irány Peking

60. nap

2008. július 04. - Boglarka

2008.07.03 csütörtök

Csubi délután: ma találkoztunk Lénáékkal, nem voltak túl vidámak, nem hitték el, hogy ennyi idő alatt lebicikliztük a távot.

Gézu 12.30: Reggel elindultunk várost nézni, de olyan meleg volt, és olyan nehezünkre esett a gyaloglás, hogy visszafordultunk és inkább pihentünk néhány órát. Kora délután újra nekivágtunk, de most már biciklivel (amit közben megjavítottam), mert a lábaink használhatatlanok. Olyan meleg van, mintha egy hatalmas hajszárítóból fújnának ránk. Elmentünk a nagykövetségre, ami kb. 10km-re van a szállásunktól, ahol találkoztunk a nagykövet asszonnyal meg később Lénáékkal is. Most egy nagyon kínais bevásárló utcában vagyunk, tele vannak a árusok ínyencségekkel, de a gyomrunk még mindig nem tökéletes, így csak tésztát merek bevállalni. „Az nem kígyó, hanem angolna” (ez közben Csubinak szólt). Szóval ma is pihi.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeged-peking.blog.hu/api/trackback/id/tr88553265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása