Irány Peking

Irány Peking

55.nap

2008. június 30. - Boglarka

2008.06.28. szombat

Gézu este:Pekingtől 500 km-re vagyunk. Csubi megbetegedett, nagyon fáj a hasa. Most egy kis kínai településen vagyunk. Szállást 100 yüan-ért kínáltak. Mondtuk, hogy ennél sokkal szebbet kaphattunk volna 80-ért. Később levitték az árat 20 yüan-ra, de végül ingyen aludtunk, azt mondták, hogy annyira szarul néz ki, hogy inkább aludjunk ott ingyen, minthogy sátrazzunk, vagy továbbmenjünk. Ezen a területen elég szegények az emberek.

Itt is sokan bicikliznek, integetnek, lelassítanak a járművek, és belebámultak a pofánkba. Ha megállunk, kisebb csődület támad, lehet, hogy nem láttak még fehér embert? Egyáltalán nem ellenségesek az emberek, a rendőrök is kedvesen integetnek. Aggódtunk, mert az a hír járta, hogy a határ és Peking között nem lehet biciklizni, de mondom, még a rendőr is mosolyogva integet.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeged-peking.blog.hu/api/trackback/id/tr20545783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása