Irány Peking

Irány Peking

61. nap

2008. július 07. - Boglarka

2007.07.04 péntek

Csubi délután: A Magyar Távirati Irodától jön egy riporter holnap, hogy írjon rólunk. Azt mondta, ez jobb történet, mint a Lénáé, és külön örült neki, hogy ő lehet az első, aki erről ír. Talán fotó is készül majd rólunk Pekingben. A Magyar 1 tv-t úgy tűnik, hogy nem érdekli a történetünk.

Gézu 11.30: Ma végre tudtunk sétálni. Délelőtt volt egy nagy vihar, de utána elmentünk a Kultúra utcájába. Ez a neve. Itt leginkább könyvesboltok vannak. Aztán csavarogtunk a sikátorokba. A furcsa az, hogy itt sosem kék az ég, lehet, hogy a nagy meleg miatt sok a pára, így mindig opálos a nap. Itt nem lehet éhen halni, minden ház aljában árulnak ételt. Jégkrémet eszünk sokat, csak 1 jüan, így jégkrémárustól jégkrémárusig elvagyunk. A telefonom állandóan be van kapcsolva, ezért most már hívhatsz bármikor, csak ne felejtsd el, hogy itt 6-7 órával később van.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeged-peking.blog.hu/api/trackback/id/tr99556724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása