Irány Peking

Irány Peking

25. nap

2008. június 13. - Boglarka
2008.05.29 csütörtök

Csubi délelőtt Itt vagyunk Kurgan előtt. Szétrepedtek a felnik, kiszakadtak a küllők, de mostmár minden jó.


Gézu délután: Tegnap este vihar volt, de Kurganban már jó az idő. Egy étteremben vagyunk, ahol beértük a horvátokat, akik nagyon jól fel vannak szerelve mindenfélével és pénzzel is. Interneten keresztül megtudták, hogy még néhány napig ilyen rossz lesz az idő, és talán holnap már nem esik. Az 51-es úton haladunk tovább, hogy kikerüljük Kazahsztánt. Ma szerencsés napunk volt, mert a hamionosok meghívtak bennünket sütire, a horvátok meg palacsintára.

Este: Juranis nevű településen vagyunk Szibériában. Az út mentén sehol a világon semmi nincs. Az eső rosszabb, mint tegnap. A benzinkúton próbáltunk ennivalót venni, de nem kaptunk. Meghallotta ezt egy házaspár: Szergej és Natasa, akik meghívtak bennünket "teára". Én (perfekt orosz) rögtön megkérdeztem, hogy alhatunk is? Persze azért kellett vodkát inni és szalonnát enni. Közben kiderült, hogy Szergej judo edző, és a házuknál levő dojo öltözőjében foguk aludni. Több, mint 30 gyerek cselgáncsozik itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeged-peking.blog.hu/api/trackback/id/tr93519083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása