Irány Peking

Irány Peking

47. nap

2008. június 20. - Boglarka

2008.06.20 péntek

Csubi reggel:
Darhanban vagyunk, nagyon-nagyon jó itt!

/Ennyi az üzenet. A sok nyűgös, fáradt nap után végre valamitől fel vannak dobva./


Csubi 14.40: Elmondhatatlanul szép Mongólia! Találkoztunk egy mongol magyarral. Holnap Ulánbátorban leszünk.

Csubi este: tegnap majdnem megfőttünk, aztán leesett az eső, azóta meg fázunk. Reggel arra ébredtünk, hogy kívülről kicipzározták a sátrunkat, és beköszönt egy kis mongol srác, aki lovon érkezett oda. Egész nap esett az eső, a domboldalban ott ázott vagy 30 teve. Indulás után rögtön kiszakadt az egyik küllőm, Darhanban segítettek megjavítani. Találkoztunk egy mongollal, aki Magyarországon élt sokáig. Azt mondta, hogy a mongolok és a magyarok testvérek. És ők ezt mind így gondolják, többen is ezt mondták. Meghívott minket enni egy étterembe, ahol rengeteget ettünk, majd amikor azt mondtuk, hogy szeretjük az édességet, akkor hozott nekünk egy egész tortát. Most Buruunhaará-ban szálltunk meg egy panelházban egy lakásban, ketten kb. 1000 Ft-nyi összegért. Mongólia egyszerűen gyönyörű, az emberek nagyon barátságosak és segítőkészek. Holnap Ulánbátorban leszünk, és eltöltünk ott egy napot.


/Mongóliáról találtam egy-két szép képet a neten, valami hasonló tájat láthatnak ők is.
Egyenlőre olyan képeket nem tudok feltenni, amiket ők küldtek volna, hiszen amerre ők járnak, nem tudják használni a netet, a nagyobb települések belvárosaiba pedig nem mennek be csak azért, hogy internetkávézót keressenek, inkább haladnak tovább, hogy teljesítsék a távot.
Tehát egy-két szép kép Mongóliáról:
































































































































 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeged-peking.blog.hu/api/trackback/id/tr28530436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása